Synsam Drecker Optikk

Kategori: Handel

DRECKER OPTIKK så dagens lys 17.februar 1992, da Peter Drecker og hans sønn Per – Arne Drecker (fjerde og femte generasjon optikere i familien) åpnet døren til den første forretningen på Bardufoss i Målselv kommune.

 

I dag teller Drecker – familien 36 medarbeidere, derav 16 optikere. Som privateid kjede er den dermed størst i Nord-Norge.

 

Du finner oss i dag i Hammerfest, Alta, Storslett, Skjervøy, Tromsdalen, Tromsø sentrum, Finnsnes, Bardufoss, Setermoen, Sjøvegan, Harstad og Svolvær.

 

Sjøvegans avdeling finner du på Strandsenteret. Her jobber optiker Thomas, en trivelig kar fra Tyskland. Han utfører grundige synsundersøkelser og tilpasser kontaktlinser. I butikken finner du også Line, noe av det artigste hun vet er å hjelpe deg med å finne akkurat den innfatningen du skal ha. I tillegg kan du møte ekstrahjelpen Kamilla på de fleste lørdagene. Besøk oss i lyse og trivelige lokaler, se vårt varierte utvalg av innfatninger og lurer du på noe er det bare å spørre. Vi anbefaler det beste som er på markedet, men tilbyr også lavprisløsninger.

 

Åpningstider: man - fredag 09-16:00, Lørdag 10-14

Detaljer

Strandsenteret, 9350, Sjøvegan

Nettside: www.synsam.no
Epost: sjovegan@synsam.com